Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Persie: 'Is Clasie nog maar 21?'

7 september 2012 10:15

In een uitgebreid interview met OnsOranje.nl ging Robin van Persie ook in op de talenten die Louis van Gaal bij het Nederlands elftal heeft gehaald. Van Persie gaf aan te genieten van de jonge aanwinst. "Op basis van wat ik zie, doen ze het goed. Clasie ook. Is hij nog maar 21? Hij is fel, goed aan de bal, heeft visie vooruit, durft in te spelen. Maar de andere jongens zijn ook goed. Ze lijken wel jonger volwassen. Ik was echt nog een kind toen ik 18,19, 20 was. Zij zijn iets professioneler. Ze zien er goed stabiel uit, die boys."

Hij ziet zichzelf niet zozeer als mentor van de jonkies. "Je moet daarmee oppassen. Dat kan heel irritant zijn. Het moet niet zijn: opa vertelt. Ik vond dat vroeger ook nooit zo leuk. Als het spelenderwijs gebeurt, tijdens een potje tafeltennis of zo, dan is het leuk. En dan komt het ook aan. Maar als ze vragen hebben, is iedereen welkom."

Meer van Van Persie: OnsOranje.nl




Tags

persie clasie gaal irritant jonger jonkies kind mentor opa potje spelenderwijs tafeltennis

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip liverpool marketing modern performance pwas seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave