Transparent
Inloggen
Sluiten

25.000 kaarten verkocht; UEFA Cup nog steeds op tweede plan bij Inter; Kallon hoopt op 2-0

2 april 2002 18:45

Verslaggever: RvN

Waar bij Feyenoord al geruime tijd over niets anders gepraat wordt dan over de halve finale tegen Inter, daar is bij de Italianen zelfs twee dagen voor de halve finale nog alle aandacht voor de kampioensstrijd. Maandag waren er maar liefst 2000 Italiaanse fans aanwezig op de training van Inter. Ook dinsdag gingen de meeste gesprekken en gedachten nog over het naderende kampioenschap van Inter Milaan.

'Het zal moeilijk worden met het kampioenschap in zicht, maar vanaf vandaag zullen we ons moeten richten op de UEFA Cup, want dat is ook een prijs en we moeten proberen alles te pakken wat we pakken kunen' aldus Dalmat.

Dat vertaalt zich ook in de publieke belangstelling tot nu toe. De Italianen verkochten tot en met dinsdag slechts 25.000 kaarten voor de eerste halve finale wedstrijd. De aandacht voor het naderende kampioenschap lijkt alle interesse voor de UEFA Cup op te slokken.

Mohamed Kallon, spits van Inter, was ??n van de weinigen die wel naar een Europees succes hunkerde. Volgens de spits is een 2-0 overwinning het doel van de Italianen. 'Ik heb Feyenoord een paar keer zien spelen. het is een goed team met goede spelers. Ik weet niet of we het nu in Milaan moeilijker krijgen of in Rotterdam. Bij een 2-0 overwinning zouden we met een gerust hart naar moeten kunnen afreizen.'.

Of Ronaldo donderdag speelt is nog onduidelijkheid. Hij zou eventueel kunnen spelen zodat Vieri rust kan krijgen. Ronaldo was dinsdag in ieder geval ruim voor de rest van de selectie op het trainingsveld te vinden om alvast de training op te pakken. Ronaldo leek er wel zin in te hebben.

Meer op




Tags

inter uefa italianen kallon ronaldo milaan naderende dalmat hunkerde kampioensstrijd kunen onduidelijkheid slokken verkochten vertaalt vieri

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave