Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord wil transfer Pelle vandaag afronden; AZ claimt nog geld van Parma'

30 augustus 2012 07:00

Volgens De Telegraaf wil Feyenoord de overgang van Graziano Pelle vandaag afronden. Die informatie lijkt te komen vanuit Alkmaar. Feyenoord heeft uitgebreid met de top van AZ gesproken, omdat de club uit Alkmaar nog een belang heeft. Parma zou nog 700.000 euro, 2/3 van de transfersom niet hebben overgemaakt. AZ heeft daar de FIFA al voor ingeschakeld.

Toon Gerbrands van AZ zegt een overgang van Pelle niet te zullen blokkeren. "Voor Pelle is het zelfs prachtig dat hij weer kan terugkeren in de eredivisie. Dat gunnen we hem. Maar zijn club Parma heeft ons pas een derde van de transfersom betaald, die is afgesproken bij het vertrek van Pelle naar Italië. De tweede en derde termijn van de transfersom zijn nooit overgemaakt. Parma weigert gewoon te betalen. Daarom hebben wij een zaak aangespannen tegen Parma bij de FIFA en zullen wij er bovenop zitten als er nu bedragen gaan worden betaald aan Parma."

Meer: De Telegraaf




Tags

parma pelle afronden alkmaar fifa overgemaakt telegraaf eredivisie gerbrands graziano gunnen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.477 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave