Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Feyenoord - RKC; Van Wonderen twijfelgeval

30 maart 2002 11:33

Verslaggever: RvN

Zondagmiddag om 14.30 uur zal Feyenoord in De Kuip de competitiewedstrijd tegen RKC afwerken. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Herman van Dijk. Met Vitesse-Ajax en PSV-Heerenveen voor de boeg zou het weer een heel mooi weekend kunnen worden voor de Rotterdammers. De selectie leefde ontspannen naar de wedstrijd tegen RKC toe, al werd er al uitgebreid vooruitgekeken naar HET duel tegen Inter van volgende week. Gisterenavond was de selectie aanwezig op het supportersfeest. Vandaag volgt de afsluitende training voorafgaand aan het duel tegen RKC.

Aan de kant van Feyenoord ontbreekt het viertal Van Haaren, Collen, Van Gobbel en De Visser nog steeds. Daarnaast is Ebi Smolarek voor twee weken uitgeschakeld. Het meespelen van Kees van Wonderen is twijfelachtig. Zaterdag lag hij met griep op bed. Waarschijnlijk wordt hij gespaard met oog op het duel tegen Inter Milaan. Bij RKC is Petrovic geschorst en zijn Van Dijk en Nwakire geblesseerd.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Zoetebier, Emerton, Loovens, Paauwe, Aros, Kalou, Bosvelt, Ono, Van Persie, Tomasson en Van Hooijdonk.

Meer op




Tags

rkc wonderen dijk inter voorbeschouwing aros boeg bosvelt collen ebi emerton gisterenavond gobbel griep haaren heerenveen hooijdonk kalou kuip loovens milaan nwakire ono ontspannen paauwe persie petrovic smolarek supportersfeest tomasson twijfelachtig visser vitesse vooruitgekeken zoetebier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk fitheid jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie reds ron schreuder slot stengs there twente will year yoda zeroukki