Transparent
Inloggen
Sluiten

Schaken over Oranje: 'ik dacht dat Van Geel een geintje maakte'

22 augustus 2012 18:53

Ruben Schaken hoorde van zijn opname in de voorselectie voor het Nederlands elftal van Martin van Geel. "Ik schrok er een beetje van en dacht eerst dat hij een geintje maakte’, vertelde Schaken tegenover Feyenoord.nl. "Ik had het totaal niet verwacht, al hoopte ik er stiekem wel op. Ondanks dat het een voorlopige selectie betreft, vind ik het heel mooi om erbij te zitten. In mijn ogen is het een beloning voor mijn prestaties van het afgelopen seizoen, terwijl het ook dit seizoen lekker gaat. Ik had wel even een kippenvelmomentje toen ik het nieuws hoorde."

Dat Schaken ondanks zijn wat oudere leeftijd is opgenomen in de voorselectie, verbaasde Koeman niet. "Toen bondscoach Louis van Gaal me om mijn mening van enkele spelers uit onze selectie vroeg, heb ik Schaken eruit gelicht. Hij is een echte teamspeler en speelt door zijn sterke afgelopen seizoen met veel vertrouwen. Voor het team is Ruben erg belangrijk en deze uitverkiezing is voor hem een mooie beloning."




Tags

schaken geintje oranje ruben gaal kippenvelmomentje koeman opname teamspeler uitverkiezing

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese lijnders liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot twente wehave