Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord regelt 250 extra kaarten voor Praag - Feyenoord

21 augustus 2012 19:03


Extra kaarten Feyenoord voor uitduel in Praag
Geschreven op 2012-08-21 om 11:22:47 | Bekeken: 5773 | Reacties: 69 | Foto: VI-Images | Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord kan over 250 extra kaarten beschikken voor de wedstrijd Sparta Praag – Feyenoord, op donderdag 30 augustus. Het totaal aantal voor Feyenoord-supporters beschikbare kaarten komt daarmee op 1250. De toewijzing van genoemde 250 extra kaarten is het resultaat van een bezoek van een delegatie van Feyenoord aan Sparta Praag.

Zo’n 650 kaarten van het totaal van 1250 zijn inmiddels verkocht aan de houders van een Diamond- en Goldcard. Vanaf morgen – woensdag 22 augustus – kunnen ook de houders van een Silvercard een kaart kopen. Van de beschikbare plaatsen zijn 200 kaarten toegewezen aan de Feyenoord Supportersvereniging, die een busreis naar Praag organiseert.

Rond de wedstrijd in de Generali Arena zullen strikte regels ten aanzien van het toegangsbeleid worden gehanteerd. Sparta Praag heeft de eerste twee competitiewedstrijden zonder publiek moeten spelen, als gevolg van problemen met supporters in het vorige seizoen. Een van de maatregelen die Sparta Praag heeft genomen om problemen te voorkomen, is het invoeren van geregistreerde kaartverkoop voor de eigen supporters. Kaarten worden op naam verkocht en de naam van de koper wordt op de kaart geprint. Bij het betreden van het stadion wordt gecontroleerd of de supporter die naar binnen wil ook de persoon is die de kaart heeft gekocht. Wanneer dit niet het geval is, wordt geen toegang verleend.

Sparta Praag wil voorkomen dat Feyenoord-supporters op andere dan de bezoekersvakken terecht komen en verkoopt geen kaarten aan Nederlanders. Feyenoord-supporters die zich bij andere ingangen melden, krijgen geen toegang tot het stadion. Met Feyenoord is de afspraak gemaakt dat deze supporters in geen geval worden toegelaten tot de bezoekersvakken.

Feyenoord raadt supporters die geen kaart kunnen bemachtigen met klem af om naar Praag te reizen. Zonder een via Feyenoord gekochte kaart is de kans op het bezoeken van de wedstrijd nagenoeg uitgesloten.

Voor de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Sparta Praag, aanstaande donderdag om 20.00 in Stadion Feijenoord, zijn nog kaarten beschikbaar. Voor deze wedstrijd geldt een clubcardverplichting. Per clubcard kunnen vier toegangskaarten worden gekocht. Ga voor meer informatie over kaartverkoop en het kopen van kaarten naar www.feyenoord.nl/tickets.




Tags

praag sparta houders regelt toegang arena betreden busreis clubcard clubcardverplichting delegatie diamond foto gecontroleerd gekochte generali geprint geregistreerde goldcard invoeren klem koper nederlanders raadt silvercard strikte supportersvereniging toegangsbeleid toegangskaarten toegelaten toewijzing

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg