Transparent
Inloggen
Sluiten

Invalbeurt Paauwe, Tomasson niet in actie, Winst Ono, Smolarek en Rzasa niet in actie, gelijkspel Elmander

27 maart 2002 19:00

Verslaggever: RvN

Dick Advocaat had voor Patrick Paauwe een invalbeurt ingeruimd in de vriendschappelijke interland van Nederland tegen Spanje. na 71 minuten mocht hij Arthur Numan komen vervangen. Nederland won uiteindelijk met 1-0 door een doelpunt van Frank de Boer. Nederland controleerde de wedstrijd in een weinig spectaculair duel grote delen van de wedstrijd en had dan ook recht op de 1-0 zege.

Om op dit moment nog onbekende redenen kwam Jon Dahl Tomasson niet in actie voor het Deense nationale elftal. De Denen gingen in Ierland hard onderuit. Ze verloren met 3-0 door doelpunten van Harte, Keane en Morrison.

Japan wist woensdag het duel in en tegen Polen verrassend makkelijk met 0-2 te winnen. Shinji Ono stond in de basis bij Japan. Nakata en Takahara waren de doelpuntenmakers. Bij Polen kwamen zowel Rzasa als Smolarek niet in actie. De wedstrijd kwam voor Smolarek eigenlijk te vroeg. na zijn blessure van afgelopen weekend kon hij nog niet met de groep meetrainen. Johan Elmander speelde in Zweden met de U21 van Zweden met 1-1 gelijk tegen de leeftijdsgenoten uit Zwitserland. Elmander kwam niet tot scoren.

Meer op




Tags

elmander smolarek nederland ono paauwe rzasa tomasson japan polen zweden advocaat arthur boer controleerde dahl ierland ingeruimd jon keane morrison nakata numan onbekende shinji takahara zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.352 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda