Transparent
Inloggen
Sluiten

Wouters: mooie wedstrijd met de twee beste supportersgroepen

11 augustus 2012 11:52

FC Utrecht coach Jan Wouters zag Feyenoord aan het werk in hun Europese wedstrijd tegen Dynamo Kiev. “Die wedstrijd in de Kuip had Feyenoord moeten winnen. Het is een team met veel snelheid voorin. Zeker spelers als Cisse, Schaken en Cabral kunnen voor veel dreiging zorgen. Ons doel is om het publiek zondag te gaan vermaken, maar daarbij moeten we opletten dat we de deur niet open zetten voor onze tegenstander”, waarschuwt de trainer.

“We hebben begrepen dat de supporters een sfeeractie aan het voorbereiden zijn. Dat vinden de spelers geweldig. Wij gaan proberen de supporters op onze beurt een geweldige middag te bezorgen. We zullen de steun van onze supporters hard nodig hebben. Ik ga er vanuit dat het een mooie middag wordt met de twee beste supportersgroepen van Nederland in ons stadion”, vertelt de trainer.




Tags

wouters cabral cisse dreiging dynamo kiev kuip nederland schaken sfeeractie utrecht voorbereiden waarschuwt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda