Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: professioneel gesprek gehad met Van Gaal

11 augustus 2012 11:13 - De Telegraaf

Dinsdag heeft Ronald Koeman na de wedstrijd uitgebreid met bondscoach Louis van Gaal gesproken om de ontwikkeling van de kandidaat-internationals te bespreken. De twee zijn zoals bekend erg gebrouilleerd. Louis van Gaal sprak vrijdag bij de bekendmaking al een van 'een heel professioneel gesprek' tussen de twee.

Ook Koeman hanteerde diezelfde woorden. "Laat ik zeggen dat het een professioneel gesprek was. Of er ook enige warmte was? Jawel, alles verwatert in de loop der jaren. Een bondscoach weet dat hij contacten moet hebben met clubcoaches. Louis heeft dat gedaan. We hebben overleg gehad over onze spelers."

"De nieuwe bondscoach heeft besloten Bruno Martins Indi op basis van een wedstrijd te selecteren. Dat betekent dat onze speler dinsdag tegen Dinamo Kiev enorme indruk heeft gemaakt.” Met die woorden sprak Feyenoord-trainer Ronald Koeman zijn bewondering uit voor de moed die Louis van Gaal heeft getoond om de jonge centrale verdediger van de Rotterdammers op te nemen in de selectie van Oranje.

Meer op De Telegraaf




Tags

gaal koeman bewondering clubcoaches dinamo gebrouilleerd hanteerde indi jawel kiev martins moed oranje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.456 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat streuer trauner twente voortzetten wehave yoda