Transparent
Inloggen
Sluiten

Advocaat boos op Van Hooijdonk en Bosvelt

25 maart 2002 23:21

Verslaggever: RvN

Dick Advocaat liet vandaag na de eerste training weten boos te zijn over de houding van Pierre van Hooijdonk en Paul Bosvelt. Beide spelers bedankten voor hun uitnodiging voor het Nederlands elftal. Zij willen rust pakken in deze belangrijke fase voor Feyenoord en lieten daarmee de wedstrijd van het Nederlands elftal lopen. Van Hooijdonk was in eerste instantie niet geselecteerd maar door Advocaat in tweede instantie opgeroepen als vervanger voor Van Nistelrooy. Beide spelers lijken het behoorlijk verbruid te hebben bij de bondscoach. 'De andere jongens krijgen ook veel wedstrijden voor de kiezen. En zij zijn er toch ook' aldus Advocaat.

Meer op




Tags

advocaat hooijdonk bosvelt bedankten nistelrooy verbruid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.473 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave