Transparent
Inloggen
Sluiten

'Alleen voor bedrag van tientallen miljoenen zal Feyenoord De Vrij laten gaan'

9 augustus 2012 14:14

Een van de uitblinkers tegen Dynamo Kiev was Stefan de Vrij. Volgens het Algemeen Dagblad hebben de beleidsbepalers bij Feyenoord inmiddels gesproken over de situatie indien een Europese topclub zich deze maand nog zou melden voor De Vrij.

De centrale verdediger, die morgen van Louis van Gaal voor het eerst een uitnodiging voor Oranje hoopt te ontvangen, is bot gezegd niet te koop. Als een vermogende club hem wil ophalen, zal er een recordbedrag van tientallen miljoenen op tafel moeten worden gelegd. De Vrij is zelf nuchter. Een vertrek uit De Kuip is iets voor later, zei hij al vaker. Dat hij de ervaring van voetballen in de Champions League moet missen, verandert daar niets aan.




Tags

bot dynamo gaal kiev kuip nuchter oranje recordbedrag stefan uitblinkers vermogende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.456 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat streuer trauner twente voortzetten wehave yoda