Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: Clasie en De Vrij verdienen selectie voor Oranje

9 augustus 2012 09:07

In een uitgebreid artikel in de nieuwe uitgave van Voetbal international over Jordy Clasie laat Koeman weten dat de middenvelder, maar ook De Vrij een selectie voor het Nederlands elftal verdienen. "Op basis van de prestaties van vorig seizoen verdient Jordy een selectie en Stefan de Vrij ook.'

"Het is een logische stap en voor de club goed dat deze spelers er voorlopig bij zitten. Jordy blijft zich maar ontwikkelen, hij groeit per wedstrijd in zijn rol als controleur voor de verdediging. Hij wordt steeds beter, sterker en herkent de momenten waarop hij druk moet zetten. Heel knap, want Jordy is als enige overgebleven van het middenveld van vorig seizoen dat toen fantastisch draaide. Als je hem dan tegen Dynamo Kiev ziet spelen, daar kan ik van genieten."

Morgen (vrijdag) maakt Louis van Gaal zijn selectie voor het Nederlands elftal bekend. De persconferentie van de bekendmaking is live online te bekijken onder andere via Feyenoord Netwerk.




Tags

clasie koeman oranje controleur dynamo gaal herkent kiev stefan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment