Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord rekent op positieve support tegen Dinamo Kiev

7 augustus 2012 16:08

Feyenoord doet een beroep op alle supporters die dinsdagavond de thuiswedstrijd tegen Dinamo Kiev in de derde voorronde van de Champions League bezoeken, om de ploeg op positieve wijze te ondersteunen. Natuurlijk ligt ‘overleven’ op het hoogste Europese podium voor een groot deel in handen van de technische staf en de spelers, maar ook de geweldige supporters van Feyenoord hebben hierin een belangrijke rol. In de eerste plaats natuurlijk vanwege de zo belangrijke ondersteuning van het elftal, maar ook door dit op een positieve wijze te doen en samen de onmisbare twaalfde man te vormen die al zo vaak in De Kuip een enorme steun voor de ploeg was.

Feyenoord kan er voor de Europese wedstrijd die dinsdag in De Kuip wordt gespeeld niet omheen te benadrukken dat er veel ogen op ons gericht zijn. Niet alleen in het veld, maar ook daarbuiten. Een aantal jaren geleden werden verschillende Europese wedstrijden van onze mooie club ontsierd door ongeregeldheden, die er toe hebben geleid dat Feyenoord forse straffen van de UEFA heeft gehad. Dit betekent nog altijd dat het kleinste incident en de geringste vorm van wangedrag een langdurige Europese uitsluiting tot gevolg kan hebben. Feyenoord rekent daarom ook tegen Dinamo Kiev op de onvoorwaardelijke en positieve steun van het legioen.

De wedstrijd tussen Feyenoord en Dinamo Kiev is volledig uitverkocht. Feyenoord roept alle supporters op om in verband met de verwachte drukte op tijd af te reizen naar het stadion, bij voorkeur met het openbaar vervoer. De poorten van De Kuip zijn dinsdag vanaf 18.30 uur geopend.




Tags

dinamo kiev kuip beroep daarbuiten geringste kleinste legioen onmisbare ontsierd openbaar twaalfde uefa uitsluiting vervoer voorronde wangedrag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg