Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mathijsen akkoord over 2-jarig contract; Feyenoord dichtbij deal met Malaga'

7 augustus 2012 07:36

Volgens het lokale La Opinion de Malaga zou Joris Mathijsen een akkoord hebben bereikt met Feyenoord over een tweejarig contract in De Kuip. Feyenoord zou verder dichtbij een akkoord met het Spaanse Malaga zijn. Onderdeel van de onderhandelingen is ook het bedrag aan salaris van enkele maanden dat Mathijsen nog tegoed heeft van de Spaanse club.

Koeman gaf gisteren op de persconferentie al aan dat de overgang heel dichtbij is. Het is gaande. Het ligt aan de condities waaronder de transfer kan plaatshebben, en die condities worden natuurlijk gevormd door geld. Maar ik heb goede hoop, dat is dus bijna een ’ja’.”

"Ik heb zondagavond bij PSV-Ajax Mark van Bommel gezien. Die geeft meteen leiding aan zijn ploeg. Ik denk dat Mathijsen bij ons de ontwikkeling van spelers als Bruno Martins Indi en Stefan de Vrij versnelt. Dat is de volgende stap die deze ploeg moet maken."




Tags

mathijsen malaga condities jarig bommel indi joris koeman kuip martins opinion plaatshebben stefan tegoed tweejarig versnelt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.152 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg