Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruime overwinning brengt Feyenoord virtueel weer aan leiding

24 maart 2002 16:20

Verslaggever: RvN

Feyenoord heeft zondagmiddag op het Kasteel een ruime overwinning kunnen begroeten. Tegen Sparta werd het maar liefst 0-5 door doelpunten van achtereenvolgens Emerton, Tomasson, Van Hooijdonk, Leonardo en Bosvelt. De ploeg komt door het gelijke spel van Ajax op 3 punten van de Amsterdammers. Als Feyenoord de inhaalwedstrijd weet te winnen zal het de eerste plaats van Ajax op basis van een beter doelsaldo overnemen. PSV volgt op 4 punten achterstand, net als Heerenveen.

Feyenoord hoefde zich zondagmiddag niet bovenmatig in te spannen. Zonder volledig scherp te zijn wist de ploeg makkelijk uit te lopen. Al na 10 minuten stond het op een veilige 0-2 voorsprong door doelpunten van Emerton en Tomasson. Vervolgens kon het in de rest van de wedstrijd simpel uitlopen naar een 0-5 overwinning.

Voor Sparta rest niet veel meer dan de nacompetitie.

Meer op




Tags

emerton sparta tomasson virtueel begroeten bosvelt bovenmatig heerenveen hooijdonk inhaalwedstrijd leonardo nacompetitie spannen uitlopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.462 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda