Transparent
Inloggen
Sluiten

RD: Metgod teleurgesteld in keuze Van Stee

11 april 2000 19:33 - Rotterdams Dagblad

Verslaggever: RvN

Het Rotterdams Dagblad meldt vandaag dat het met de onrust na het vertrek van Beenhakker nog niet gedaan is. Met name John Metgod voelde zich gepasseerd door het inzetten van Van Stee als hoofdcoach van Feyenoord. De assistent zou de rol graag hebben overgenomen.

De reden van het kiezen van Van Stee als tijdelijke coach van Feyenoord was volgens Baan enerzijds de neutrale positie die Van Stee had binnen Feyenoord en zijn onbevangenheid en onbeoordeeldheid en anderzijds het feit dat hij eerder Sparta al eens uit het moeras had getrokken door als tijdelijke coach een ommekeer teweeg te brengen in de selectie.

Rob Baan liet in de krant weten van de onvrede van Metgod op de hoogte te zijn. Het is vooralsnog de bedoeling dat Metgod en Been volgend jaar assistent blijven van Bert van Marwijk, zo gaf Van Marwijk zelf in een eerder stadium aan.

Meer op Rotterdams Dagblad




Tags

metgod stee baan marwijk beenhakker enerzijds moeras onbeoordeeldheid onbevangenheid onvrede rotterdams sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda