Transparent
Inloggen
Sluiten

Dynamo Kiev haalt op laatste moment nog spits Raffael voor 14 miljoen

26 juli 2012 07:05 - BILD

Dynamo Kiev lijkt zich op het laatste moment voor het treffen tegen Feyenoord nog te versterken met een spits. De club heeft een akkoord bereikt over de overgang van de Braziliaanse spits Raffael van Hertha BSC. Met het akkoord zou een bedrag van 10 miljoen euro zijn gemoeid, een bedrag dat door diverse bonussen kan oplopen tot 14 miljoen euro."

De zaakwaarnemer bevestigt in BILD dat ze vandaag naar Kiev reizen voor de medische keuring en afhandeling van de contracten. Een en ander moet snel gebeuren. Om hem nog speelgerechtigd te krijgen voor de duels tegen Feyenoord moet de transfer middernacht rond zijn en aangemeld bij de UEFA.

Meer op BILD




Tags

kiev dynamo raffael aangemeld afhandeling bild hertha keuring uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.426 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds ron schreuder slot soap stengs there think what will year yoda zeroukki