Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: Van Persie, als de clubs er niet uitkomen, mag je ook terugkomen bij Feyenoord

22 juli 2012 23:36

Ronald Koeman is sinds korte tijd ook actief op twitter. De coach van Feyenoord heeft inmiddels ruim 20.000 volgers. Regelmatig geeft hij updates. Zo gaf hij vanavond kort een analyse van de bevindingen van Van Bronckhorst in Kiev.

De coach van Feyenoord heeft ook de nodige humor. Zojuist reageerde hij openlijk richting Robin van Persie. Hey @persie_official, als Manchester United en Manchester City er niet uitkomen, mag je ook terug bij #Feyenoord hoor. #prijzenpakken

Van Persie heeft nog een contract voor een jaar bij Arsenal, maar is niet van plan dat te verlengen. Sindsdien hebben verschillende topclubs zich in Londen gemeld, maar nog geen één heeft voldaan aan de eisen van Arsenal.




Tags

persie koeman arsenal bronckhorst hey humor kiev londen prijzenpakken volgers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.442 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda