Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bronckhorst vanavond in Kiev, Koeman en Van Gastel aanstaande vrijdag

22 juli 2012 15:40

Giovanni van Bronckhorst ontbrak vandaag op de Open Dag van Feyenoord. Hij is inmiddels aangekomen in Kiev, waar hij vanavond de derby tussen Arsenal Kiev en Dinamo Kiev bezoekt. Komende vrijdag zal hoofdcoach Ronald Koeman met Jean Paul van Gastel naar Oekraine afreizen. Hij bekijkt dan de thuiswedstrijd van Dinamo Kiev tegen Zakarpattya. Dinamo heeft van de voetbalbond van Oekraine toestemming gekregen om in aanloop naar het duel tegen Feyenoord de competitiewedstrijd al op vrijdag af te werken.

Met de uitgebreide analyse van de tegenstander hoopt hij weer op een vondst om de tegenstander op een aparte manier te bespelen "Ik ben er een voorstander van om in dit soort wedstrijden de tegenstander tactisch te verrassen. Het is een mogelijkheid om op dezelfde manier als vandaag te spelen," zo liet hij weten over het 4-42 van tegen FC Dordrecht.




Tags

kiev bronckhorst dinamo gastel koeman oekraine aangekomen arsenal bezoekt derby dordrecht vondst voorstander zakarpattya

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.476 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave