Transparent
Inloggen
Sluiten

Vlaar op kidspersconferentie: transfer naar Villa van de baan [update]

22 juli 2012 13:02
Zelf waren we er niet bij, dus de exacte woorden weten we niet. Maar NOS verslaggever Ronald van der Geer meldt dat Ron Vlaar zojuist op de Open Dag bij de Kidspersconferentie heeft laten weten dat zijn mogelijke transfer naar Aston Villa van de baan is. De aanvoerder van Feyenoord liet weten dat hij niet aan het lijntje gehouden wilde worden en daarom de mogelijke overgang heeft afgeblazen.

[update] „De kans dat ik naar Villa ga, is niet zo groot meer”, liet de 27-jarige verdediger tijdens de open dag van Feyenoord aan NUsport weten. „Ik heb geen zin meer om aan het lijntje te worden gehouden. De handelwijze van Villa is ook niet fair naar Feyenoord toe.”




Tags

villa baan kidspersconferentie vlaar afgeblazen geer handelwijze nos ron

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.650 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alireza arne arneslot bong bullaude candelaria dortmund gijs hartman ivanusec kasperk kraaij livetructiepdemnay lopez marwijk nuri sahin sem slot smal steijn stengs turkije twente ueda wehave willykment yoda zerrouki