Transparent
Inloggen
Sluiten

Liesklachten voor Te Vrede, onduidelijkheid over Ramsteijn

21 juli 2012 19:11

Mitchell Te Vrede viel tien minuten na zijn invalbeurt tegen FC Dordrecht geblesseerd uit. Hij had last van liesklachten. Hij werd uit voorzorg direct gewisseld, de ernst is nog niet duidelijk.

Verder is er onduidelijk over Kaj Ramsteijn. na een half uur wilde Koeman hem wisselen voor Vilhena, die ook de eerste helft al speelde. Koeman werd echter verrast, dat hij van de scheidsrechter in tegenstelling tot in de oefenpartijtjes tegen amateurclubs een speler niet opnieuw het veld in mocht brengen. Ook de goedkeuring van FC Dordrecht kon daarin niets veranderen. Feyenoord ging vervolgens met tien man verder. Het is onduidelijk of Ramsteijn klachten had, of dat hij zoals in eerdere oefenwedstrijden slechts een beperkt aantal minuten zou spelen om zijn revalidatie niet te forceren.




Tags

ramsteijn liesklachten vrede dordrecht koeman onduidelijkheid goedkeuring kaj revalidatie vilhena voorzorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda