Feyenoord wint door eigen doelpunt van Barendrecht

14 juli 2012 14:44
Feyenoord heeft de vriendschappelijke wedstrijd tegen BVV Barendrecht met slechts 0-1 gewonnen. Halverwege de tweede helft tikte een verdediger van Barendrecht de bal na een inzet van Singh in eigen doel. Feyenoord was veel sterker dan de tegenstander. Lamprou en Graafland hadden respectievelijk in de eerste en tweede helft weinig te doen. Feyenoord kreeg wel een reeks aan kansen, maar had het vizier niet op scherp. Ook stond de lat (Immers) en de scheidsrechter (twee afgekeurde doelpunten) Feyenoord in de weg. Vlaar, Ramsteijn, Mokotjo, Goossens en Schenkeveld ontbraken omdat het kunstgrasveld extra risico op blessures betekent. Opstelling Feyenoord eerste helft: Lamprou; Leerdam, De Vrij, Kongolo, Vilhena; Vormer, Immers, Clasie; Schaken, Te Vrede, Cabral Opstelling Feyenoord tweede helft: Graafland; Janmaat, Steenvoorden, Martins Indi, Nelom; Leerdam, Vilhena, Singh; Fernandez, Achahbar, Manu. Op deze pagina volgen updates van wedstrijd. Volg verder @fnetwerk via twitter.