Transparent
Inloggen
Sluiten

Duitse en Engelse interesse voor Vlaar; Feyenoord laat hem niet gaan

11 juli 2012 20:41

Volgens Voetbal International is er vanuit Duitsland en Engeland geinformeerd naar Ron Vlaar. Concreet zijn de clubs nog niet geworden. Feyenoord wil de aanvoerder echter niet laten gaan. Feyenoord zou echter wel verwachten dat de interesse concreet wordt."Ron is voor Feyenoord een belangrijke speler, onze aanvoerder binnen en buiten het veld, een boegbeeld, een op en top professional en een gangmaker in de groep", somt Van Geel op in Voetbal International. "Het lijkt me duidelijk dat wij niet positief zullen reageren als de belangstelling voor Ron heel concreet wordt."

Volgens het voetbaltijdschrift zou Vlaar echter ook graag in Rotterdam blijven om dicht bij zijn twee kinderen te blijven. Wil hij echter nog voor een buitenlands avontuur gaan, dan zou hij met zijn 27 jaar daar nu op de juiste leeftijd voor gaan.
Tags

vlaar ron boegbeeld buitenlands duitsland engeland gangmaker kinderen voetbaltijdschrift

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.684 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane azzouzi backje biden bologna carranza containers dahl dest eredivisie excelsior fight gijs groen hadj hancko kraaij moussa nadje priske smal socrates trump twente ueda vance wieffer willykment zerrouki