Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: we creëerden te weinig kansen

10 juli 2012 21:30 - Feyenoord.nl

Ronald Koeman was na afloop niet echt tevreden over de prestatie van zijn ploeg tegen FC Horst. "Vorig jaar wonnen we hier met dubbele cijfers, terwijl we vandaag slechts vijf keer scoren en daarbij niet eens veel kansen gemist hebben. We verzuimden de juiste keuzes te maken. We zochten teveel de drukte, waardoor we veel balverlies leden en niet goed voor de goal kwamen. Tegen Sportclub Feyenoord, toch een tegenstander van een hoger niveau dan FC Horst, deden we dat veel beter. Dat is vreemd, maar wel een goede les."

De trainer had op sportpark De Adelaar ook goede dingen gezien. "We moeten niet vergeten dat we met een zeer jong elftal speelden. Daarbij is het positief dat jongens als Kaj Ramsteijn, Mitchell Te Vrede en John Goossens na blessures hun eerste speelminuten hebben gemaakt. In de komende oefenwedstrijd van donderdag zullen ook de jongens die vandaag buiten de wedstrijdselectie bleven weer aan spelen toekomen."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

koeman creeerden horst adelaar balverlies goossens jong kaj les ramsteijn sportclub toekomen verzuimden vrede

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda