Transparent
Inloggen
Sluiten

Bakkal tekende contract voor 3 jaar bij Dinamo Moskou

10 juli 2012 19:50

Otman Bakkal maakt definitief de overstap naar Dinamo Moskou. De middenvelder tekende vandaag een driejarig contract bij de Russische topclub. Hij treft daar oud-ploeggenoot Balasz Dzsudzsak. De middenvelder was transfervrij nadat zijn verhuurperiode bij Feyenoord was afgelopen.

"Tijdens de besprekingen merkte ik dat Dinamo een zeer ambitieuze club is," zo gaf Bakkal aan bij de presentatie. "Ik ben blij deel uit te mogen maken van deze club. Ik heb Balazs gesproken en hij gaf me een goed beeld van de club. De Russische competitie is tegenwoordig een van de sterkste competities in Europa. En Dinamo speelt Europees en op dat podium wil ik graag uitkomen. Ik wil met Dinamo voor de titel gaan en een plaats in de Champions League."




Tags

dinamo bakkal balasz balazs dzsudzsak otman titel verhuurperiode

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment