Transparent
Inloggen
Sluiten

Vlaar: 'koppie is leeg en de batterij weer vol'

9 juli 2012 14:59

Aanvoerder Ron Vlaar keerde vandaag na een paar weken vrijaf weer terug bij Feyenoord. Hij heeft de teleurstellende uitschakeling met het Nederlands elftal inmiddels achtergelaten, zo liet hij weten op de officiële website. "Het koppie is leeg en de batterij weer vol", zei de aanvoerder van Feyenoord op de clubsite. Vlaar vindt het niet erg dat hij direct instroomt tijdens een trainingskamp. "Zo'n week is juist ideaal om goed te trainen en toe te werken naar het nieuwe seizoen."

De Oranje-international moest zich aan sommige nieuwe ploeggenoten voorstellen. "Natuurlijk is het jammer dat sommige spelers zijn vertrokken, maar we hebben er veel kwaliteit voor teruggekregen. Vorige week heb ik al even kennisgemaakt met de nieuwe jongens. We zijn er zeker niet minder op geworden, er staat een uitstekende en talentvolle groep met heel veel mogelijkheden."




Tags

vlaar clubsite instroomt kennisgemaakt oranje ron teruggekregen trainingskamp vrijaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki