Transparent
Inloggen
Sluiten

Vrij weekend voor selectie na eerste trainingsweek

30 juni 2012 12:08

Na de eerste trainingsweek kunnen de spelers nu genieten van een vrij weekend. In samenspraak met inspanningsfysioloog Verheijen is er opnieuw een programma samengesteld, waarin de spelers voldoende rust krijgen om de kans op blessures gedurende het jaar te minimaliseren.

Maandag 2 juli staat de eerstvolgende training van Feyenoord op het programma. Die dag zullen voor het eerst de jeugdinternationals Jordy Clasie, Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Kelvin Leerdam weer aansluiten bij de selectie. De oefensessie op Varkenoord begint om 10.30 uur.

Vervolgens staan er op dinsdag, donderdag en vrijdag om 10.30 uur trainingen op het programma op Varkenoord. Woensdag is de selectie vrijaf. Volgende week zaterdag wordt de eerste oefenwedstrijd afgewerkt tegen Sportclub Feyenoord.




Tags

trainingsweek varkenoord clasie indi inspanningsfysioloog jeugdinternationals kelvin leerdam martins minimaliseren oefensessie sportclub stefan verheijen vrijaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda