Transparent
Inloggen
Sluiten

Selectie traint voor het eerst weer op Varkenoord

28 juni 2012 14:28 - Feyenoord.nl

De Feyenoord-selectie heeft donderdagochtend voor het eerst dit seizoen op Varkenoord getraind. Nadat woensdagmiddag de eerste training van het seizoen plaats vond in De Kuip, meldde de selectie van trainer Ronald Koeman zich een dag later voor het eerst weer op het trainingscomplex. Supporters hadden daar de kans om Feyenoord voor het eerst dit seizoen in de nieuwe, donkerblauwe trainingskleding aan het werk te zien.

Waar Feyenoord woensdag voor achtduizend supporters ontspannen van start ging, werd er donderdag op Varkenoord pittig getraind. Naast diverse loopoefeningen stonden er voor de spelers ook verschillende pass- en trapvormen op het programma en een positiespel.

Bart Schenkeveld ging na de looponderdelen individueel aan de slag met hersteltrainer Marcel Cas. Mitchell te Vrede, die woensdag nog deels een individueel programma afwerkte tijdens eerste training, ontbrak op het trainingsveld.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

varkenoord achtduizend afwerkte cas donkerblauwe hersteltrainer koeman kuip loopoefeningen looponderdelen ontspannen pittig schenkeveld trainingskleding trapvormen vrede

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall geertruida gimenez hartman israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pusic reijnders rodriguez rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda