Transparent
Inloggen
Sluiten

Immers onder de indruk: dit is 10 keer zo groot en 10 keer mooier

27 juni 2012 17:30

Voor de microfoon van Radio Rijnmond liet Lex Immers weten onder de indruk te zijn geweest van de eerste training. "Het is apart om op dit veld te staan. Ik ben wel wat gewend van ADO, maar dit is tien keer zo groot en tien keer mooier. Het was een hele leuke eerste training. Ik heb een lange vakantie gehad en leefde hier ontzettend naar toe, ik stond te trappelen om weer te beginnen."

"Ik ben heel gretig. Ik wil aan het publiek laten zien wat ik waard ben en waarom Feyenoord mij heeft aangetrokken. Natuurlijk gaan we proberen het vorige jaar te evenaren bij Feyenoord. Maar ik had het ook bij ADO, we werden eerst zevende en draaiden daarna een dramatisch seizoen. In de zomer heb je ook te maken met transfers. Na de transferperiode gaan we kijken wat de verwachtingen zijn."




Tags

ado draaiden lex microfoon rijnmond trappelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave