Transparent
Inloggen
Sluiten

8000 Feyenoord fans geven selectie warm welkom

27 juni 2012 16:45 - Feyenoord.nl

Feyenoord is woensdag tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen toegejuicht door in totaal achtduizend supporters, die speciaal naar De Kuip waren gekomen om de selectie de eerste meters van het nieuwe voetbaljaar te zien maken. Het legioen zag Ruud Vormer, Lex Immers, Daryl Janmaat, Mitchell te Vrede en John Goossens voor het eerst aan het werk in het Feyenoord-tenue. De aanwinsten werden niet alleen luid toegezongen, maar ook welkom geheten met een metersgroot spandoek.

Bij aanvang van de training kwamen de in totaal twintig spelers op volgorde van hun nieuwe rugnummer het veld op. Doelman Erwin Mulder, die met rugnummer één gaat spelen, zette zodoende als eerste voet op het veld in het nieuwe grijs-blauwe keepersshirt voor dit seizoen.

Het grootste deel van de eerste training stond onder leiding van fysieke trainer Toine van de Goolberg, die de spelers verschillende loopoefeningen liet afwerken, voordat de selectie voor het eerst met de bal aan het werk ging. Terwijl de groep een trap- en passoefening afwerkte, ging Mitchell te Vrede individueel aan het werk met hersteltrainer Marcel Cas.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

vrede aanvang achtduizend afwerkte cas daryl erwin geheten goolberg goossens grijs hersteltrainer janmaat keepersshirt kuip legioen lex loopoefeningen metersgroot mulder passoefening spandoek tenue toegejuicht toine vormer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer