Transparent
Inloggen
Sluiten

'Nieuw nummer moet aan Legioen overbrengen er met zijn allen gewoon weer voor te gaan'

27 juni 2012 07:18 - Metro

Afgelopen seizoen werd voor elke wedstrijd het nummer ‘Super Feyenoord’ gespeeld van The Champ & MC F. "Puur kippenvel, iedere keer weer als het door de Kuip knalt. Het valt met geen pen te beschrijven, denk maar aan… je eerste orgasme bijvoorbeeld. Ook deze nieuwe hit is erop geschreven dat het door het legioen kan worden meegezongen, dat is belangrijk," aldus MC F in Metro.

Dit seizoen zal een nieuw nummer van hen voor elke wedstrijd gedraaid worden. Vanmiddag wordt het nieuwe nummer gepresenteerd. "Het belangrijkste is dat overkomt bij het legioen dat we er gewoon weer voor moeten gaan met z’n allen. En dat we als legioen zijnde ons ‘cluppie’ altijd zullen blijven steunen, hoe we er ook voor staan. De oude glorie hit ‘Hand in hand’ willen we niet vervangen, maar dat we op onze eigen manier deze boodschap mogen overbrengen is natuurlijk geweldig. We zijn ontzettend trots dat ze ons weer gevraagd hebben voor het lied dat voor iedere wedstrijd gedraaid wordt, echt super kick."

Meer op Metro




Tags

legioen overbrengen hit beschrijven champ glorie kick knalt kuip lied meegezongen metro orgasme pen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki