Transparent
Inloggen
Sluiten

Noorse TV2: Feyenoord brengt bod uit op Harmeet Singh [video]

25 juni 2012 18:50

Volgens het Noorse TV2 zou Feyenoord een bod hebben uitgebracht op Harmeet Singh. Het gaat opmerkelijk genoeg opnieuw om een middenvelder. De 21-jarige Noor van Indische afkomst komt momenteel uit voor het Noorse Vålerenga. Zijn contract loopt aan het einde van het Noorse seizoen af. Het bod zou echter dusdanig laag zijn dat het voor Vålerenga interessanter is om hem tot het einde van zijn contract te behouden en dan een opleidingsvergoeding te claimen.

Gevraagd naar de interesse van Feyenoord wilde een glimlachende Singh geen commentaar geven. Hij verwees naar zijn zaakwaarnemer. Diens zaakwaarnemer en ook de technisch directeur van de Noorse club waren tot nu toe niet voor commentaar beschikbaar.




Tags

singh harmeet valerenga afkomst claimen glimlachende indische interessanter noor opleidingsvergoeding opmerkelijk verwees

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.748 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanneemt acardipane arne arneslot bewindslieden brighton coalitie debat hancko jahanbakhsh jong kabinet liverpool marino middenveldert nederland nsc oppositie pusic regering schreuder slot twente voorstander wehave wieffer wilders willykment yoda zerbi