Transparent
Inloggen
Sluiten

Protest Feyenoord tegen competitieprogramma: 'verhoudingen volledig zoek'

21 juni 2012 09:17

Martin van Geel heeft bij de KNVB geprotesteerd tegen het competitieprogramma, zo bevestigt hij in het Algemeen Dagblad. Volgens de technisch directeur zijn de verhoudingen 'volledig zoek'. Feyenoord moet van de eerste elf duels er zeven uitspelen. 'Het schema van de KNVB maakt het er niet makkelijker op een goede start te maken.' Daarnaast moet de club na vrijwel alle mogelijke Europese wedstrijden een uitduel afwerken, een ander pijnpunt voor Van Geel. Volgens de technisch directeur is die verhouding in de programma's van Ajax en PSV wel normaal.

Van Geel hekelt verder in het Algemeen Dagblad het grote aantal duels om 12.30 uur. In een reactie laat de competitiemanager weten dat dat niet anders kan vanwege de vele risicoduels welke om 12.30 uur moeten worden afgewerkt.




Tags

competitieprogramma knvb protest competitiemanager geprotesteerd hekelt pijnpunt risicoduels verhouding

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.533 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese lijnders liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wieffer