Transparent
Inloggen
Sluiten

Vlaar, Nelom, Clasie, Leerdam, Martins Indi en De Vrij krijgen langer vrijaf

19 juni 2012 17:13

De jeugdinternationals Miquel Nelom, Jordy Clasie, Kelvin Leerdam, Bruno Martins Indi en Stefan de Vrij ontbreken tijdens de eerste training van Feyenoord. Zij krijgen een paar dagen langer vakantie in verband met de internationale wedstrijden die zij na afloop van het seizoen met Feyenoord speelden. Het vijftal meldt zich op maandag 2 juli voor het eerst in De Kuip.

Ron Vlaar, die met het Nederlands elftal deelnam aan het EK, zal naar alle waarschijnlijkheid nog een week later aansluiten bij de groep. De verdediger meldt zich voor het eerst op maandag 9 juli, als het trainingskamp van Feyenoord in Ermelo van start gaat.




Tags

clasie indi leerdam martins nelom vlaar vrijaf deelnam ermelo jeugdinternationals kelvin kuip miquel ron stefan trainingskamp waarschijnlijkheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.663 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong bullaude candelaria dortmund excelsior geweld hamas hartman italiaan jong kasperk kraaij lingr liverpool livetructiepdemnay madrid marwijk middenveldert nuri plasterk sahin sem slot smal steijn turkije twente willykment