Transparent
Inloggen
Sluiten

Terugkeer Mathijsen lijkt Vlaar zijn basisplaats te kosten [update]

11 juni 2012 22:15

Joris Mathijsen lijkt hersteld van de verrekking van zijn hamstring. Hij deed maandag wederom weer volledig mee met de groep, tot tevredenheid van Bert van Marwijk. Afgaande op de uitlatingen van de bondscoach lijkt de kans groot dat hij tegen Duitsland met Mathijsen zal gaan starten. Dat zal dan ten koste van de basisplaats van Ron Vlaar gaan.

"Ik wil altijd spelen. Het duel met de Denen smaakt naar meer. Maar het ziet er goed uit voor Joris Mathijsen. En als hij fit is, is het duidelijk dat hij speelt," aldus Ron Vlaar in De Telegraaf.

"Natuurlijk zijn positieve kritieken leuk. Maar wat heb je daaraan als je verliest? Echt helemaal niets. Het gaat op een groot toernooi maar om één ding: je eerste wedstrijd winnen. Dus voel ik me hondsberoerd." Daarnaast was hij zelfkritisch. "Ik voerde mijn taken uit, maar vond dat ik wel iets meer had kunnen brengen."




Tags

mathijsen vlaar joris ron duitsland hondsberoerd kritieken marwijk smaakt telegraaf verrekking zelfkritisch

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten yoda