Transparent
Inloggen
Sluiten

Kuyt: ik blijf een echte Feyenoord-man

8 juni 2012 00:35 - FCUpdate.nl

Het werd niet Feyenoord, maar Fenerbahce voor Dirk Kuyt. De aanvaller snapt dat supporters van Feyenoord hem die keuze wellicht niet in dank af nemen. “Maar ik blijf een echte Feyenoord-man. Iedereen die mij kent, weet dat. Ik begrijp dat supporters van Feyenoord teleurgesteld zijn, maar ik hoop nog steeds ooit terug te keren. Als mensen dat niet geloven, so be it."

"Toen ik met Oranje in Lausanne zat, meldde Fenerbahçe zich bij mijn zaakwaarnemer. Van die club was ik in 2002 al onder de indruk geraakt, toen Feyenoord daar speelde in de CL. Toen kreeg ik al het gevoel dat het prachtig zou zijn om ooit voor die club te spelen. De hectiek, de ambiance...geweldig."

Fenerbahçe wilde snel zaken doen en liet niets aan het toeval over. "Ze kwamen met een delegatie van vijf man, waaronder de trainer en de technisch directeur. Ze hebben precies uitgelegd waar ze met de club heen willen en welke rol ze voor mij in gedachten hebben. Daar kreeg ik een goed gevoel van, er sprak daadkracht uit."

Meer: FCUpdate.nl

Meer op FCUpdate.nl




Tags

fenerbahce kuyt daadkracht delegatie fcupdate hectiek lausanne oranje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat streuer trauner twente voortzetten wehave yoda