Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord laat 14-jarige Noor Hansson regelmatig overkomen voor stages

7 juni 2012 12:28 - BA.no

Het Noorse Bergens Avisen heeft een interview met de pas 14-jarige Emil Hansson. Het Noorse spelertje wordt gezien als een toptalent in zijn leeftijdsklasse. Feyenoord haalt hem regelmatig naar Rotterdam voor stages. Hij is een van de weinige buitenlanders in de jeugdopleiding van Feyenoord.

'Het is erg leuk om bij ze te zijn, of het nu voor een toernooi is of alleen voor trainingen. Elke keer als ik terugkeer, merk ik dat ik een betere voetballer ben geworden,' aldus Emil.

Diverse Europese topclubs zouden hun ogen al hebben laten vallen op Hansson.
"We hebben tegen alle andere clubs 'nee' gezegd. We zijn erg blij met de handelswijze van Feyenoord en de club staat bekend om hun goede opleiding,' zo geeft de vader van de 14-jarige aan.

Meer op BA.no




Tags

hansson stages emil noor avisen bergens buitenlanders leeftijdsklasse spelertje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda