Transparent
Inloggen
Sluiten

Bevestigd: Kuyt tekent voor 3 jaar bij Fenerbahce [update]

3 juni 2012 14:43

Dirk Kuyt tekent vandaag in Amsterdam een contract voor drie jaar bij het Turkse Fenerbahce, zo meldt De Telegraaf. Op de officiële homepage van de Turkse club worden gesprekken over de komst van de Oranje international bevestigd.

Feyenoord wilde de aanvaller ook graag vastleggen, echter beide partijen kwamen er niet uit. Kuyt is met Fenerbahce nu een van de mogelijke tegenstanders van Feyenoord in de voorronde van de Champions League.

[Update] Volgens de website van de zaakwaarnemer wordt er nog onderhandeld. De Oranje-international en zaakwaarnemer Rob Jansen zijn sinds vanmorgen 10.00 uur in gesprek met een delegatie van Fenerbahçe.

De spits van Liverpool staat zeer positief tegenover een transfer naar de 18-voudige Turkse kampioen. "Ik hoop echt dat we er vandaag uitkomen. Ik heb me goed laten informeren over Fenerbahçe. Het is een prachtige club om mijn carrière voort te zetten."

"Ik hoop ook echt dat we er vandaag uit kunnen komen, want dan kan ik me weer volledig op het Nederlands elftal en de EK richten. Geen afleiding meer, maar zekerheid over mijn toekomst. En er dan vol voor gaan met Oranje. Dat is mijn droomscenario."

"Na zes jaar Liverpool ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Mijn mogelijke vertrek staat overigens los van de club en de supporters. Die zal ik altijd in mijn hart dragen. Ook de aanstelling van de nieuwe trainer heeft er niets mee te maken. Maar toen Fenerbahçe op mijn pad kwam en de ambities kenbaar maakte, was ik vanaf het allereerste moment verkocht. Zij geven mij het vertrouwen, dat ik zoek."

[Update 2] Inmiddels heeft Fenerbahce het rondkomen van de transfer bevestigd. Kuyt tekent er een contract voor drie seizoenen.




Tags

fenerbahce kuyt oranje liverpool allereerste delegatie droomscenario homepage jansen kenbaar telegraaf voorronde voudige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.149 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg