Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hooijdonk: 'erg tevreden, maar vrees PSV nog steeds'

17 maart 2002 17:25

Verslaggever: RvN

Pierre van Hooijdonk was na afloop uiteraard bijzonder tevreden met de 3-0 overwinning en zijn twee doelpunten. Pas in de tweede helft konden wij echt doordrukken. Dat had wellicht ook te maken met het feit dat Den Bosch moe werd. Dan laten ze steekjes vallen in de verdedigingsmuur en dan betekenen dat direct kansen.

Volgens Van Hooijdonk was zijn prachtige vrije trap helemaal niet zo gemakkelijk als misschien gedacht. 'De bal lag niet op zo'n makkelijke positie. Maar hij ging er precies in. Het is toch erg lekker dat je met zo iets de wedstrijd open kan breken. want in zo'n wedstrijd mag je geen punten laten liggen.'

'Elke wedstrijd nu ontzettend belangrijk, we zitten in een cruciale fase. We mogen geen moment verslappen want dat kan betekenen dat het direct over is dit seizoen. Gelukkig lopen we nu 2 punten uit op PSV. Daar ben ik uitermate content mee. Maar ik vrees ze nog steeds. PSV is toch een ploeg die inmiddels gewend is om vanuit deze situatie te spelen in zo'n druk wedstrijdprogramma. Ze zijn toch heel snel vanuit een hele grote achterstand teruggekomen. Maar voor vandaag ben ik zeer tevreden met de resultaten' aldus Van Hooijdonk.

Meer op




Tags

hooijdonk doordrukken moe steekjes verdedigingsmuur verslappen wedstrijdprogramma

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.426 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans joseph kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki