Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord B1 doet mee aan 'Mundial de Clubes Sub-17'

26 mei 2012 12:57

Dat de jeugdopleiding van Feyenoord ook in het buitenland een steeds hoger aanzien krijgt, blijkt uit de uitnodiging aan Feyenoord B1 om mee te spelen aan de 'VIII Mundial de Clubes Sub-17'. Het jeugdtoernooi in Madrid heeft in een aantal jaar een zeer hoog aanzien gekregen en roept zichzelf uit tot het onofficiële wereldkampioenschap voor clubteams onder 17. Vorig seizoen won het Braziliaanse Corinthians het toernooi in de finale tegen Barcelona. TVE zendt het toernooi op haar sportkanaal live uit.

Feyenoord wordt in Spanje gezien als de 'Europese' deelnemer, Corinthians vertegenwoordigt het continent Zuid-Amerika, het Zuid-Koreaanse Tong Jin vertegenwoordigd Azië op het toernooi.

De selectie van Feyenoord B1 arriveert vandaag in Madrid. Maandag 28 mei spelen de Rotterdammers tegen de leeftijdsgenoten van Athletic Bilbao. Op dinsdag 29 mei volgt een wedstrijd tegen Benfica. Beslissing in de poule van Feyenoord volgt op 31 mei met een duel tegen gastheer Real Madrid.




Tags

clubes madrid mundial sub corinthians amerika arriveert athletic azie barcelona benfica bilbao clubteams continent gastheer jeugdtoernooi jin onofficiele sportkanaal tong tve viii wereldkampioenschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.350 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda