Transparent
Inloggen
Sluiten

Bevestiging: Contract Achahbar verlengd tot 2015

25 mei 2012 14:22 - Feyenoord.nl

Feyenoord heeft vrijdag het contract met Anass Achahbar opengebroken en verlengd tot de zomer van 2015. ‘Wij zijn heel tevreden over de groei die Anass het afgelopen seizoen heeft getoond en verwachten dat hij zich komend jaar verder door kan ontwikkelen’, laat technisch directeur Martin van Geel op de officiële website weten. De nog altijd pas 18-jarige spits is verguld met zijn nieuwe verbintenis. ‘Het geeft me een fantastisch gevoel dat ik langer bij Feyenoord mag blijven en dat de club toekomst in mij ziet. Aan mij nu om dat vertrouwen waar te maken.’ De jeugdinternational zal op korte termijn zijn handtekening zetten onder het nieuwe, gedetailleerde spelerscontract.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

achahbar gedetailleerde spelerscontract verguld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.644 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong chi hartman hoan ivanusec kraaij lien livetructiepdemnay nap nay nha noi rut sahin slot smal stengs tai thong thu tin trang ueda wehave willykment xem yoda zerrouki