Transparent
Inloggen
Sluiten

Gudde: met nieuw stadion naar grootste begroting van Nederland

21 mei 2012 23:13

Eric Gudde liet tegenover de Feyenoord Business Club het belang van de komst van het nieuwe stadion nog maar eens weten. "Onze begroting moet de grootste van Nederland worden. Alle business modellen van het nieuwe stadion zijn daar ook op berekend."

Gudde gaf aan er alle vertrouwen in te hebben dat een nieuw stadion er ook komt. "Voor de gemeente is een nieuw stadion ook een aanjager voor de plannen die zij hebben met Rotterdam-Zuid. De plannen die we hebben voor een nieuwe trainingsaccommodatie lopen parallel aan de beslissing over een nieuw stadion. De locatie is natuurlijk een belangrijk punt, maar het is niet zo dat er met verbouwing of nieuwbouw slechts twee opties zijn. Daar zijn ook weer verschillende varianten op mogelijk."




Tags

gudde nederland business aanjager gemeente locatie modellen nieuwbouw parallel trainingsaccommodatie varianten verbouwing

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.502 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda