Transparent
Inloggen
Sluiten

Vilhena: het was een fantastisch seizoen voor mij

21 mei 2012 19:27 - Feyenoord.nl

Terug bij Feyenoord na het EK met Oranje onder 17 liet Tonny Trindade de Vilhena weten terug te kijken op een bijzonder seizoen. "Het was een fantastisch seizoen voor mij. ‘Alle doelen die ik mezelf had gesteld heb ik gehaald. Toen ik vorig jaar met vrienden op vakantie was heb ik tegen hen gezegd dat ik wilde debuteren in het eerste elftal en wilde zorgen dat ik bij de eerste selectie zou blijven. Dat is allemaal gelukt en daar ben ik heel blij mee."

Voor de tweede keer op rij werd hij met Oranje Europees Kampioen. "Het is niet niets om op zo’n jonge leeftijd al voor de tweede keer Europees kampioen te worden. Voor mij is dat een jongensdroom. Als ik eerlijk ben vond ik de titel van vorig jaar nog iets specialer omdat het toen de eerste keer was, maar van de overwinning van vorige week heb ik ook echt genoten. Ik heb na afloop heel veel berichten gekregen van mensen die mij feliciteerden en wordt ook op straat geregeld aangesproken. Dat is leuk om mee te maken."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

vilhena oranje feliciteerden jongensdroom specialer titel trindade

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment