Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman blij met titel 'Trainer van het Jaar'

18 mei 2012 15:50

In gesprek met Voetbalprimeur liet Ronald Koeman weten blij te zijn met de erkenning die hij kreeg van zijn collega's die hem tot Trainer van het Jaar kozen. "Of dit mijn grootste prestatie als trainer is vind ik lastig om te zeggen. Maar het feit dat ik nu deze prijs pak zegt wel wat natuurlijk. Het is een erkenning en dat is altijd mooi. Al is dit niet alleen mijn prestatie, maar een van de hele organisatie. Ik ben de directie dankbaar en de spelers voor de mentaliteit die ze getoond hebben."

"De tweede plek was de kroon op het seizoen. Volgend jaar wordt nog moeilijker voor ons, met het Europees programma dat erbij komt", aldus Koeman, die 'kampioen' De Boer vrijdag achter zich liet tijdens de verkiezing. "Ik ben ook weleens kampioen geworden met Ajax, zonder deze prijs te winnen. Ik weet hoe het voelt, maar ik wil best met Frank afspreken dat we het volgend jaar andersom doen hoor, haha."

Meer: Voetbalprimeur.nl




Tags

koeman erkenning titel voetbalprimeur afspreken boer kozen kroon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands driessen geluisterd gio hag input kasperk kloese kraaij kraay lingr liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic rvp slot sobat twente voortzetten wehave yoda