Transparent
Inloggen
Sluiten

Salomon Kalou ziet een snelle terugkeer bij Feyenoord wel zitten

16 mei 2012 23:49

Nadat Salomon Kalou enige tijd geleden in Nieuwsuur al zinspeelde op een hereniging van K2 bij Feyenoord over een paar jaar, daar gaf hij nu tegenover NUsport aan best ook eerder naar Feyenoord te willen. "Ik wil dolgraag weer bij Feyenoord spelen. Misschien over een paar jaar. Misschien eerder. Ze mogen me altijd bellen. Ze zijn de eerste op mijn lijstje."

De aanvaller mist het plezier in het spelletje een beetje. "Laat me de Champions League finale eerst winnen en dan denk ik aan Feyenoord. Ja, serieus! K2 komt terug in de Kuip. Echt waar, hoor."

NUsport heeft in haar nieuwe uitgave een uitgebreid interview met Kalou, een aanrader.
Tags

kalou salomon aanrader hereniging kuip nieuwsuur zinspeelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.612 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers emmen eredivisie excelsior geertruida gijs groen hancko jon kraaij mats mls orban oussama poetin rusland smal socrates trump twente westen wieffer willykment