Transparent
Inloggen
Sluiten

Guidetti NIET in Zweedse selectie voor het EK [update]

14 mei 2012 18:44

John Guidetti is niet opgenomen in de Zweedse selectie voor het komende EK in Polen Oekraïne. De bekendmaking van de selectie zorgde voor een schok in Zweden. Zweedse media is in afwachting van een verklaring van de Zweedse bondscoach. Het moet in ieder geval een enorme teleurstelling zijn voor Guidetti, dat hij het EK moet missen.

[Update] Medisch onderzoek door de Zweedse bondsarts wees gisteren uit dat Guidetti niet op tijd hersteld is voor deelname aan het EK, zo verklaarde de bondscoach zojuist. De bondscoach gaf aan dat Guidetti daarom totaal geen optie voor hem was om te selecteren.

De vader van Guidetti wilde alleen aangeven dat John zeer teleurgesteld is over het mislopen van het EK. Verder onthield hij zich van elk commentaar over de blessure. Hij gaf aan dat afgesproken is dat alle vragen van de media daarover via Manchester City zullen lopen.




Tags

guidetti bondsarts oekraine polen schok zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda