Transparent
Inloggen
Sluiten

Clasie: Kuyt opvolgen in Voetballer vh Jaar klassement extra mooi

8 mei 2012 08:12

Jordy Clasie liet in De Telegraaf weten dolblij te zijn met zijn Zilveren Schoen voor zijn tweede plaats in het Voetballer van het Jaar klassement. "Vooral omdat het zo onverwacht is. Na een aardig seizoen bij Excelsior ga je er niet van uit dat je een jaar later de op een na beste voetballer van de eredivisie bent. Als je merkt dat je kans maakt op een Schoen, wil je kijken hoe je er voorstaat. Op de club pakte ik elke maandag direct De Telegraaf erbij om mijn cijfer te zien. Dat ik zo wordt gewaardeerd, geeft een goed gevoel."

"Ik wil nog belangrijker worden voor Feyenoord, meer scoren en assists geven. Deze prijs is een mooie stimulans om me door te ontwikkelen." En dan hoopt hij ooit de Gouden Schoen in ontvangst te mogen nemen. "Al vind ik het al prachtig dat ik Zilver heb. Sinds 2006 stond er geen Feyenoorder meer op het podium. Dat ik Dirk Kuyt (Goud, red.) opvolg, maakt het extra mooi."

Meer: De Telegraaf




Tags

clasie klassement kuyt schoen telegraaf dolblij eredivisie excelsior goud ontvangst onverwacht opvolg stimulans voorstaat zilver zilveren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.357 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat willykment woningbouw yoda