FEYENOORD DOET HET: 2-3 IN H'VEEN

6 mei 2012 16:26

Feyenoord is er in geslaagd om het onmogelijke waar te maken en de Champions League plaats binnen te slepen. Feyenoord won in Heerenveen met 2-3. Daarmee stelde de ploeg op eigen kracht de tweede plaats veilig.

De eerste kans in de wedstrijd was voor Ruben Schaken. Keeper Nordfelt keepte echter sterk. In het vervolg van de eerste helft zocht Heerenveen continu de aanval. Dat resulteerde echter niet in doelpunten.

In de tweede helft kwam Heerenveen dan toch op voorsprong, toen Dost de bal kon binnenglijden. Toen kwam er toch enige spanning bij de Feyenoord fans. Feyenoord zette echter snel orde op zaken. Bakkal tekende voor de 1-1. De Rotterdammers kregen vervolgens veel ruimte. Cisse kon daarvan profiteren en de 1-2 maken. Manu besliste met een schitterend doelpunt de wedstrijd. Van la Parra maakte voor de statistieken nog de 2-3. Daarna geloofden de ploegen het wel en kon het feest beginnen.