Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB: situatie H'veen - Feyenoord niet ideaal, maar het is niet anders

3 mei 2012 19:04 - NUsport.nl

Tegenover NUsport sprak een woordvoerder van de KNVB uit dat de situatie bij Heerenveen-Feyenoord 'niet ideaal is'. Heerenveen moet voorkomen dat het zondag gelijkspeelt tegen Feyenoord, Europees voetbal is zeker bij winst en verlies. "Het is inherent aan het play-offsysteem dat we samen met de clubs hebben bedacht en afgesproken. Dankzij deze opzet blijft het de laatste jaren lang spannend in de eredivisie. Maar de situatie van Heerenveen laat ons nu de keerzijde van de gekozen formule zien. Het is even niet anders."

De woordvoerder benadrukt dat Heerenveen nog wel degelijk belangen heeft omdat de Friezen bij een 6-0 zege en verlies PSV zelf tweede worden en bij winst ook nog een beter Europa League ticket kunnen verdienen en daarmee minder voorrondes.

Meer op NUsport.nl




Tags

heerenveen knvb veen bedacht eredivisie gelijkspeelt inherent keerzijde offsysteem

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer