Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord wint ruim met 4-1 van Heracles

2 mei 2012 22:19

Feyenoord bereikte in de laatste wedstrijd van het seizoen de doelstelling. De ploeg kwalificeerde zich voor Europees voetbal via een 4-1 zege op Heracles. De tweede plaats en daarmee kans op voorronde Champions League bleef daarmee in handen van Feyenoord.

Feyenoord begin goed aan de wedstrijd en kwam al snel op voorsprong. Bakkal scoorde na een rebound van de paal door een inzet van Schaken. Vervolgens kreeg de ploeg nog enkele grote mogelijkheden om de score uit te bouwen. Heracles had wel veel balbezit, maar werd niet gevaarlijk. Opnieuw werkte het tactisch plan van Ronald Koeman optimaal.

Na rust brak Cabral 'de ban' door de tweede binnen te schieten. Hij sneed naar binnen vanaf rechts en schoot in de korte hoek raak. Vervolgens waren het Cisse en Schaken die het duel definitief beslisten. De tegentreffer voor Overtoom was er daardoor slechts nog voor de statistieken.




Tags

heracles schaken bakkal ban beslisten cabral cisse koeman kwalificeerde overtoom rebound sneed voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.541 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita degradatie eredivisie geertruida gimenez kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg twente wehave wieffer